Leiderschap Gaandeweg

7 wandeletappes naar (persoonlijk) leiderschap

In april starten weer een nieuwe groep!

Je bent van harte welkom!

 

 

We hebben allemaal van die vragen die ons op een moment achtervolgen op ons levenspad. Vragen als ‘hoe maak ik van mijn verlangen mijn werk’, ‘hoe doorbreek ik ingesleten patronen’, of wanneer zeg ik ‘nee’? Wanneer we hier geen aandacht aan geven, hoor je deze vragen steeds harder. Dan kan afstand nemen helpen. Met dit programma ga je op reis in de natuur en verlaat je even jouw scherm of  je werkplek. Dit doe je vanuit je eigen huis, op een moment dat jou het beste uitkomt. Je maakt deze reis alleen én samen: met jou gaan circa 10 andere deelnemers op hun eigen ontdekkingsreis. Met een reisleider op afstand en toch dichtbij, zodat je de weg weet. De reis kan altijd doorgaan, ook in de 1,5 meter samenleving!

Wie zijn wij?

Het Collectief Gaandeweg bestaat uit zeven ervaren professionals op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Gaan-de-weg ontstaat er iets, niets is vastgelegd en er is ruimte voor ontdekking en verwondering. Het Collectief  is de weg-begeleider op jouw reis.

Wat bieden wij?

Wij geloven dat je de grootste stappen in je leven kunt zetten, wanneer je je eigen tempo bepaalt en je jouw eigen routes kiest. Wij geloven ook in wandelen in de natuur. Wandelen is stimulerend! Je kunt frisser, bewuster en creatiever met een afstand naar jezelf kijken. Je creëert momenten van stilte, verbondenheid en je verdiept je inzichten. Tijdens de reis maak je virtueel gebruik van de inspiratie en wijsheid van jouw ‘reisgezelschap’. Je doet dit met ervaren coaches als begeleiders, die zorgen voor bedding, ritme en veiligheid.

Wat ga je doen?

De leidraad van de reis wordt gevormd door zeven etappes. Je start met een eigen vraag. Elke week krijg je een thema aangereikt, waardoor je met afstand naar je vraagstuk kijkt. Onderweg zoek je onder meer naar jouw wortels en probeer je voor oude patronen nieuwe paadjes te vinden. Je wordt actief uitgenodigd je verlangen duurzaam vorm te geven. Voor de één is dat meer snoeien van oude gewoontes, voor de ander het meer laten opbloeien van wat je eigenlijk allemaal kan. Je maakt hierbij gebruik van wat er is in de natuur.

Wat levert het op?

Net zoals na een fysieke reis ben je na afloop weer opgeladen, heb je ruimte gegeven aan je verlangens, heb je een nieuwe wereld verkend en sta je steviger op je benen om nieuwe stappen op je levenspad te zetten. Het reisgezelschap bestaat uit circa 10 deelnemers die elk op hun eigen wijze en tempo invulling geven aan hun persoonlijke reis. Ervaringen, beelden en verhalen worden in een app groep gedeeld. Dit inspireert, stimuleert en geeft herkenning.

Hoe doe je dit?

Je kiest een uur per week om de natuur in te gaan. Aan de hand van een tekst of een geluidsfragment. Via een app krijg je wekelijks een vraag. Deze vragen sluiten op elkaar aan en vormen samen de route voor jouw ontdekkingsreis.

Kernelementen

-Virtuele startbijeenkomst met alle deelnemers van 1,5 uur

-Zeven weken lang wekelijks een vraag om mee op reis te gaan

-Inclusief inspirerende filmpjes, boekentips en podcasts

-Toegang tot leergroep-app met ervaringen en verhalen onderweg

-Virtuele eindbijeenkomst waarin reiservaringen worden gedeeld

Wat vraagt de reis van jou?

Voordat je op reis gaat bedenk je wat je meeneemt. We vragen je daarom om na te denken over een vraag of een thema. En natuurlijk een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Houd rekening met een tijdsinvestering van een uur per week.

 

Inschrijven

Een nieuwe groep start april 2021.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@carolinevanhattem.com

Je ontvangt dan de benodigde informatie om voorbereid op reis te gaan.

Wil je meer informatie vooraf, dan bel je met

Sandra Schotsman 06-57949397