De zeven etappes

De zeven etappes

Wat ga je doen?

De leidraad van de reis wordt gevormd door zeven etappes. Je start met een eigen vraag. Elke week krijg je een thema aangereikt, waardoor je met afstand naar je vraagstuk kijkt. Onderweg zoek je onder meer naar jouw wortels en probeer je voor oude patronen nieuwe paadjes te vinden. Je wordt actief uitgenodigd je verlangen duurzaam vorm te geven. Voor de één is dat meer snoeien van oude gewoontes, voor de ander het meer laten opbloeien van wat je eigenlijk allemaal kan. Je maakt hierbij gebruik van wat er is in de natuur.

 

Wat levert het op?

Net zoals na een fysieke reis ben je na afloop weer opgeladen, heb je ruimte gegeven aan je verlangens, heb je een nieuwe wereld verkend en sta je steviger op je benen om nieuwe stappen op je levenspad te zetten. Het reisgezelschap bestaat uit circa 10 deelnemers die elk op hun eigen wijze en tempo invulling geven aan hun persoonlijke reis. Ervaringen, beelden en verhalen worden in een app groep gedeeld. Dit inspireert, stimuleert en geeft herkenning.

 

Hoe doe je dit?

Je kiest een uur per week om de natuur in te gaan. Aan de hand van een tekst of een geluidsfragment.

Via een app krijg je wekelijks een vraag. Deze vragen sluiten op elkaar aan en vormen samen de route voor jouw ontdekkingsreis.