Open inschrijvingen

Open inschrijvingen

Online kennismakingsdag FNL op 29 mei MET onze Zuid-Afrikaanse gids Brenden Pienaar. 

Op 29 mei organiseren Arjan Bleeker, Sandra Schotsman en Cor van der Sluis een informele workshop om kennis te maken met de kracht van Natuurlijk Leiderschap en de leiderschapsprogramma’s van de Stichting the Foundation of Natural Leadership (FNL). De FNL organiseert leiderschaps-programma’s in Afrika en Europa.

Bijzonder is dat ook Brenden Pienaar, onze zeer insprirende gids uit Zuid-Afrika aansluit bij deze bijeenkomst.

Kennismaken vanuit huis
Wij willen het graag mogelijk maken om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het gedachtegoed van Natuurlijk Leiderschap en wat de FNL daarin te bieden heeft.
Juist deze tijd vraagt veel leiderschap van ons: niet alleen op het werk, maar ook thuis. Daarom hebben we besloten om juist nu extra workshops te organiseren. Online.

 

Kracht van de natuur
In de workshop maak je - op een interactieve manier - kennis met ons en de programma’s van de FNL. We geven uitleg over de opbouw van het leiderschapsprogramma en je kunt ervaren hoe de natuur ons kracht geeft en bron van inspiratie is. Brenden Pienaar onze gids uit Zuid Afrika die onze trails naar Rwanda begeleidt zal ons meenemen in het effect van de natuur op ons als mens. Eén ander onderdelen van de workshop is dat we (ieder voor zich) een wandeling in stilte maken om te ervaren wat het effect is dat de de natuur op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur deze lente jou als spiegel te bieden heeft!

Inspiratie
Tijdens deze ochtend hopen we je te inspireren om zelf - zodra dat weer kan- mee te gaan op reis met een van onze leiderschap- programma’s.
Je ervaart (in het klein) wat de natuur voor jou kan betekenen in jouw persoonlijk leiderschap en we vertellen je over de verschillende mogelijkheden die er zijn naar onder andere Afrika en Europa.

Programma van de workshop
Om 9 uur starten we met het online programma. Halverwege de ochtend maakt iedereen een stiltewandeling in je eigen omgeving. We eindigen de bijeenkomst weer samen en delen onze ervaringen met elkaar.


Aanmelden
Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekking? Leuk!

Meld je aan door een mail te sturen naar mij sandra.schotsman@actdeowoude.nl of naar corvandersluis@me.com
Je ontvangt dan een uitnodigingslink voor Zoom. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Graag tot 29 mei!

Arjan Bleeker
Sandra Schotsman
Cor van der Sluis

 

 

 

Een ervaring die je niet snel vergeet. Terug naar de basis met de natuur als spiegel. Nieuwe  energie en inspiratie opendoen. Deze prachtige ervaring geeft rust, ruimte en nieuwe inzichten.

Regelmatig organiseer ik leiderschapstrajecten onder de vlag van het FNL. In 2020 organiseer ik een leiderschapsprogramma naar Rwanda van 3-12 oktober