klanten

KLanten van ACT de Woude

Klanten van ACT de Woude;

ACT de Woude is een netwerkorganisatie. Afhankelijk van de vraag van de klant wordt er met een team van verschillende professionals samengewerkt. In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende klanten gewerkt, hieronder een aantal klanten aan het woord en een overzicht van de bedrijven waar ACT de Woude voor werkt en heeft gewerkt.

 

Fontys Hogeschool (management ontwikkelingsprogramma voor leidinggevende en projectmanagers, diverse coachingstrajecten 2013- heden)

Al enkele jaren werk ik met veel plezier en enthousiasme samen met Sandra aan het vormgeven en op poten zetten van onze ontwikkeltrajecten voor Fontys Leidinggevenden, projectleiders en  coördinatoren en de lectoren.  Sandra heeft als externe trainer voor ons een enorme toegevoegde waarde door haar ruime ervaring en expertise betreffende leiderschapstrajecten. Sandra is heel prettig in de omgang, toegankelijk, duidelijk, flexibel en punctueel. Ze is ook echt een sparringpartner en altijd op zoek naar hoe we zo dicht mogelijk bij de behoeften van een groep kunnen aansluiten. Kortom, een top trainer!

Lonneke Wilms - Projectcoördinator Fontys Hogescholen, Centrum voor Loopbaan en Ontwikkeling

 

RSM Netherlands (verschillende trainingen in het kader van (persoonlijk) leiderschap) (2008-heden)

Wij werken sinds lange tijd naar volle tevredenheid samen met ACT De Woude in de persoon van Sandra Schotsman. Sandra is inspirerend, enthousiast, betrokken en vernieuwend. Ze kan zich goed inleven in onze organisatie zodat haar trainingen door onze collega’s als zeer positief worden ervaren. Sandra kan het vertrouwen van de deelnemers aan de trainingen in een veilige sfeer waarborgen; erg waardevol!

Monica Versteegh RSM Netherlands belastingadviseurs

 

KPMG (verschillende training in het kader van persoonlijk leiderschap en Management Development traject voor managers) (2001-2018)

Sinds 2004 is Sandra Schotsman, ACT de Woude, betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van een aantal vaardigheidstrainingen voor KPMG. Wij zetten Sandra in als trainer en ontwikkelaar trainingen op het gebied van Adviesvaardigheden en Persoonlijke effectiviteit op het niveau van junior adviseur tot senior manager. Wij maken in trainingen vaak gebruik van Insights Discovery, waarvoor Sandra is geaccrediteerd.
Ik ervaar de samenwerking met Sandra Schotsman, ACT de Woude als professioneel en oprecht: empatisch ten opzichte van haar omgeving met behoud van haar kritische blik om dingen te verbeteren. Daarnaast weet zij altijd inhoud met de praktijk te verbinden.

Jan Slump Senior manager KPMG

 

Landstede (2021- heden ontwikkelen en uitvoeren vier jarig leiderschapstraject)

SIR Institute/ SIR Holding team coaching (2021-heden)

Voiceworks (diverse coaching 2018-heden)

Rabobank (coaching 2020)

ING (leiderschapstraject, ontwikkelen en opnemen van leiderschapstutorials, teamcoaching 2015- heden)

ABN AMRO (teamcoaching 2017)

's Heerenloo ((team)coaching 2017-heden)

Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) ( leiderschapstraject 2015-2017)

Orthocenter (verschillende (team)coaching 2014-2017)

TU Delft (teamcoaching 2011)

Post NL (veranderingstraject 2012)

KNB (persoonlijk leiderschapstrainingen 2012-2016)

Nauta Dutilh (training adviesvaardigheden 2014)