Wat ik doe

ONTwikkelen

Of het nu gaat om een strategiewijziging, een organisatie die agile wil gaan werken of iemand die in het kader van (persoonlijk) leiderschap zichzelf verder wil brengen; het gaat altijd om het ONTwikkelen en in beweging brengen van jezelf en van de mensen in je organisatie.

In beweging brengen

Als het gaat om beweging kijken we naar het hele plaatje. Waar kom je vandaan, waar wil wil je naartoe en binnen welke context. We besteden aandacht aan het hoofd (kennis), aan het lijf (voelen), het hart (wat je drijft, wat je beweegt). Dit alles binnen de context waarin je wil leven en werken. 

ONTwikkelen

ONTwikkelen als in de letterlijke betekenis, ont-wikkelen, de wikkels eraf halen. Terug naar de kern, wat beweegt bij jou van binnenuit, waar wil je naartoe? 

Hoe?

Wij doen dat op verschillende manieren. Door middel van (wandel) coaching, trails door Afrika, Europa of in Nederland, leiderschapstrainingen,  verandertrajecten of teamcoaching, maar ook door online sessies en op maat gemaakte leiderschapstutorials. Afhankelijk van uw vraag maken wij een programma op maat.

Te denken valt aan trajecten binnen de organisatiecontext, maatwerkprogramma's afgestemd op uw wensen, speerpunten en strategie van uw organisatie.

Ook buiten de organisatiecontext richten we ons op (persoonlijke) leiderschapstrajecten waar deelnemers zich voor kunnen inschrijven. 

De natuur

De natuur biedt ons rust, ruimte, stilte en inspiratie. Net als wij is ook zij continue in beweging. In de natuur is dit een vanzelfsprekendheid, volgen de seizoenen elkaar op. Voor ons is dat vaak lastig.

Wij zien de natuur als een spiegel die  mensen in contact brengt met zichzelf, met hun basis en bron. Het maakt helder dat we onderdeel zijn van een groter geheel; holistisch.

Wij verweven de natuur altijd in onze trajecten, van trails door Nederland, Zuid-Afrika,  of Europa met teams en individuen tot leiderschapstrajecten waarin we een dagdeel of een paar uur door de natuur trekken.

"Vanaf het moment dat het programma start ga stapje voor stapje dichter bij de natuur staan en bij jezelf. Door volledig afgesloten te zijn van de (snelle) bewoonde wereld wordt je scherper naar jezelf als het gaat om wat zie ik, wat hoor ik, maar zeker ook wat voel ik. Het feit dat je met jezelf bezig bent geeft je rust en de gelegenheid om stil te staan bij de essentie van het leven. Wat doe ik en waarom doe ik dit. Het gaat hier om ‘bewustwording’ Deelnemer aan het programma "de kracht van de natuur""

Deelnemer aan het programma "de kracht van de natuur"

ACT de Woude is een netwerkorganisatie. Afhankelijk van de vraag van de klant wordt er met een team van verschillende professionals samengewerkt.

ACT de Woude heeft een CRKBO registratie en kan BTW vrijgesteld opleiding aanbieden aan bedrijven die van BTW zijn vrijgesteld, of omdat ze eindafnemer (privé personen) zijn of bedrijven die geen BTW kunnen afdragen.  

Tevens is ACT de Woude sinds 2007 Insights Discovery gecertificeerd.