Wat ik doe

ONTwikkelen

Of het nu gaat om een strategiewijziging, een organisatie die agile wil gaan werken of iemand die in het kader van (persoonlijk) leiderschap zichzelf verder wil brengen; het gaat altijd om het ONTwikkelen en in beweging brengen van jezelf en van de mensen in je organisatie.

In beweging brengen

Als het gaat om beweging kijken we naar het hele plaatje. Waar kom je vandaan, waar wil wil je naartoe en binnen welke context. We besteden aandacht aan het hoofd (kennis), aan het lijf (voelen), het hart (wat je drijft, wat je beweegt). Dit alles binnen de context waarin je wil leven en werken. 

ONTwikkelen

ONTwikkelen als in de letterlijke betekenis, ont-wikkelen, de wikkels eraf halen. Terug naar de kern, wat beweegt bij jou van binnenuit, waar wil je naartoe? 

Hoe?

Wij doen dat op verschillende manieren. Door middel van (wandel) coaching, retraites in Nederland, leiderschapstrainingen,  verandertrajecten of teamcoaching, maar bijvoorbeeld ook door online sessies en op maat gemaakte leiderschapstutorials.  Afhankelijk van uw vraag maken wij een programma op maat.

Te denken valt aan trajecten binnen de organisatiecontext, maatwerkprogramma's afgestemd op uw wensen, speerpunten en strategie van uw organisatie.

De natuur

De natuur biedt ons rust, ruimte, stilte en inspiratie. Net als wij is ook zij continue in beweging. In de natuur is dit een vanzelfsprekendheid, volgen de seizoenen elkaar op. Voor ons is dat vaak lastig.

Wij zien de natuur als een spiegel die  mensen in contact brengt met zichzelf, met hun basis en bron. Het maakt helder dat we onderdeel zijn van een groter geheel; holistisch.

Wij verweven de natuur altijd in onze trajecten, van trails door Nederland, Zuid-Afrika,  of Europa met teams en individuen tot leiderschapstrajecten waarin we een dagdeel of een paar uur door de natuur trekken.

"Wij werken sinds lange tijd naar volle tevredenheid samen met ACT De Woude in de persoon van Sandra Schotsman. Sandra is inspirerend, enthousiast, betrokken en vernieuwend. Ze kan zich goed inleven in onze organisatie zodat haar trainingen door onze collega’s als zeer positief worden ervaren. Sandra kan het vertrouwen van de deelnemers aan de trainingen in een veilige sfeer waarborgen; erg waardevol!"

Monica Versteegh RSM Netherlands Belastingadviseurs

ACT de Woude is een netwerkorganisatie. Afhankelijk van de vraag van de klant wordt er met een team van verschillende professionals samengewerkt.

ACT de Woude heeft een CRKBO registratie en kan BTW vrijgesteld opleiding aanbieden aan bedrijven die van BTW zijn vrijgesteld, of omdat ze eindafnemer (privé personen) zijn of bedrijven die geen BTW kunnen afdragen.  

Tevens is ACT de Woude sinds 2007 Insights Discovery gecertificeerd.