Over mij

Ik ben Sandra Schotsman

In mijn werk gaat mijn hart uit naar het creëren van beweging. Beweging in gang gezet door bewustwording van het eigen gedrag en talenten, waarbij het hoofd, het lijf en het hart, binnen de context een belangrijke rol speelt. 

 

Ik woon en werk op het eiland de Woude. Samen met mijn man, onze twee zoons, 160 medebewoners en een grote en bijzondere populatie weidevogels genieten we van alles wat dit eiland ons brengt. 

Het is een broedplaats voor grutto’s, turluurs en kieviten. ACT de Woude is met dit eiland verbonden, fysiek, maar ook qua sfeer en insteek. Het creëert in haar trajecten rust en ruimte voor reflectie en biedt een broedplaats voor het creëren van ideeën, beweging en verandering. Niet voor niets is de grutto onderdeel van het logo van ACT de Woude. De grutto luidt de lente in, de periode van groei en ontwikkeling.  

Dagelijks ervaar ik het positieve effect van de natuur; de rust, de stilte en de beweging. De seizoenen, de groei en beweging die daarbij hoort.

Ik werk vanuit mijn intuïtieve gevoel en combineer dat met mijn nuchtere/aardse kijk op het leven en de zakelijk benadering die ik heb geleerd in de 9 jaar dat ik bij KPMG heb gewerkt. Tevens ben ik "haptonoom", ik ben sinds 2013 in opleiding bij Ted Troost, de bekende Nederlandse haptonoom.

Sinds 2017 werk ik als facilitator voor the Foundation of Natural Leadership (FNL) , een prachtige mooie organisatie die als doel heeft om

  • Het  leiderschap van de 21e eeuw te ontwikkelen: het type leiderschap dat nodig is om onze samenleving weer sociaal en ecologisch duurzaam in te richten en om de verborgen potentie in mensen en organisaties tot hun volste recht te laten komen.
  • Het bewustzijn te vergroten dat de natuur en de mensheid ten diepste verbonden zijn.

In 2008 is ACT de Woude opgericht. Een netwerkorganisatie waarin, afhankelijk van de vraag van de klant, met een team van verschillende professionals wordt samengewerkt.

ACT de Woude heeft een CRKBO instellingsregistratie en mag derhalve BTW vrijgesteld opleiding aanbieden aan bedrijven die van BTW zijn vrijgesteld, of omdat ze eindafnemer (privé personen) zijn of bedrijven die geen BTW kunnen afdragen. 

Tevens ben ik sinds 2007 Insights Discovery gecertificeerd.

Voor meer informatie zie mijn linkedin profiel. Voor meer informatie over eiland de Woude klik hier