Kennismaken met de Foundation of Natural leadership

Kennismaken met de Foundation of Natural leadership

Op 28 januari organiseren Arjan Bleeker, Sandra Schotsman en Lieke Thijssen een informele virtuele bijeenkomst om kennis te maken en ervaring op toe doen met Natuurlijk Leiderschap.

 

In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven over hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Vervolgens maken we tijdens deze ochtend een wandeling in stilte en ervaren we onze zintuigen in de natuur en het effect dat de winter op jou heeft. Laat je verrassen door de inzichten die de natuur jou als spiegel te bieden heeft!

Programma

Vanaf 9 uur staat koffie en thee voor je klaar en om half 10 starten we met het programma.
Halverwege de ochtend maken we een stiltewandeling in het bos. Aansluitend staat de lunch voor ons klaar. om 12 uur eindigen we de bijeenkomst.

 
Middels deze ochtend hopen we je te inspireren en te laten ervaren wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van de meerdaagse leiderschapsprogramma’s die we voor de Foundation for Natural Leadership (FNL) verzorgen naar onder andere Afrika en Europa.

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekking? Geef je op door een email te sturen naar sandra.schotsman@actdewoude.nl